Enviament gratuït a partir de 50€

info@boutiqueinfanti.cat  | 973 445 037640 212 588

Enviament gratuït a partir de 50€

 • Easy Twin 4 és la cadira de passeig per a bessons de Baby Monster tot en un amb les millors prestacions del mercat, versàtil, ja que es pot utilitzar amb dues cadires, cadira i cabàs, dos cabassos, una cadira i acoblar el cabàs soft, dos Grup 0, cadira i bossa de compra.
 • Plegat compacte per viure aventures City Tour 2 Double és el carro bessona més estret de Baby Jogger. El disseny lleuger i intel·ligent d'aquest cotxet doble permet passar sense dificultat per la majoria de portes. Plega-ho ràpid i amb una sola mà, a més cap perfectament al maleter del cotxe i en altres espais reduïts. Moure's per la ciutat amb dos nadons mai no ha estat tan fàcil
 • Troba el teu camí. El redissenyat cotxet per a germans Baby Jogger ® City Mini ® GT2 Double us ofereix encara més opcions per anar a qualsevol lloc des del primer dia de la vida del seu nadó. Gràcies a les rodes per a qualsevol terreny ia la suspensió a totes les rodes, pots decidir per tu mateix fins a quin punt vols sortir dels camins més transitats. I amb petits detalls com el mànec d'alçada ajustable i el fre d'estacionament accionat a mà, així com els nous suports ajustables W aden, el cotxet per a germans City Mini® GT2 Double ofereix encara més avantatges.
 • Cadira de passeig bessona en paral·lel, per a ús de 0 a 36 mesos. Molt pràctica i còmoda per a famílies amb bessons o germans amb poca diferència d'edat, ofereix un ús polivalent en comptar amb un cabàs suau per utilitzar durant els primers mesos del nadó. El seu disseny en paral·lel té l'amplada perfecta per moure's per tota mena d'espais, ja que els 69 cm d'amplada s'ajusten a la mida estàndard de les portes, que oscil·la entre els 75 i els 80 cm.
 • Twinlink: comoditat i seguretat per partida doble El cotxet més compacte i amb fàcil plegat perquè gaudiu d´un passeig còmode i agradable al costat dels vostres nadons. Gaudeix d´aquesta aventura per partida doble!
 • Cistella Duo amb la millor relació qualitat preu del mercat, no trobaràs un altre igual. El pack inclou una cadira i dos cabassos
 • El èxit duna aventura depèn en gran mesura de lequipació. Space és la Cadira perfecta de les famílies tot terreny. Les rodes grans i resistents disminueixen l'efecte rebot per terrers irregulars.
 • Cotxet UPPAbaby Vista V2 Gemelar

  1.770,00 1.810,00 
  Amb aquest pack tindràs el necessari per fer servir el teu UPPAbaby Vista V2 amb els teus dos nens des del primer dia. El Vista V2 és un dels cotxes més còmodes de manejar del mercat així que imagina com de bé es passeja amb 2 petits. Pots col·locar 2 cadires, 2 cabassos, 2 portabebès grup 0+ o fer qualsevol combinació entre ells. A Pequeneques hem dissenyat aquest pack perquè no et faci falta res més ja que inclou tot el necessari per passejar amb 2 petits des del primer dia fins que vagin corretejant a tot arreu.

Título