ENVIAMENT

Els enviaments es realitzen amb l’empresa de transport InPost

Península, Balears i Canàries:
Preu 4,00 €
Temps d’enviament: des de 48 hores laborables (depenent del producte i producció)

Enviament gratis: a partir de 50 €

TERMINIS DE LLIURAMENT

Entenem que com a client espera rebre la seva comanda el més aviat possible, per això treballem per lliurar-li la seva comanda de la manera més ràpida possible amb lliuraments de 48 hores laborables en Península. Excèpte les Experiències que seràn lliurades instantàneament després de d’acordar les dates amb el moderador de la web.
Per poder saber en quin moment s’expedeix la seva comanda, li recomanem que estigui atent a la safata d’entrada del seu correu electrònic. Li enviarem una confirmació d’enviament de la seva comanda indicant la data de lliurament estimada.
En cap de setmana o dies festius, els enviaments es gestionaran a el següent dia laborable.

Com funciona l’enviament i què fer si em trobo absent al meu domicili el dia del lliurament?

Es realitzarà un primer lliurament a l’adreça d’enviament indicada i en el cas que en el moment del lliurament vostè es trobés absent, el missatger intentarà deixar una nota d’avís a la bústia. No sempre és possible deixar una nota, ja que en ocasions el missatger no pot accedir al portal o al recinte d’habitatges. Després d’aquest primer intent de lliurament, la delegació que reparteix la teva zona intentarà contactar amb vostè per acordar un segon lliurament. Si en la segona entrega vostè es trobés també absent, la comanda romandrà en la delegació de la seva zona perquè pugui passar a recollir-lo a l’agència. Si per algun motiu no han aconseguit contactar amb vostè per acordar el lliurament, pot escriure a info@boutiqueinfanti.cat  perquè puguem facilitar la informació de contacte o ajudar en el que sigui necessari.

Com puc fer el seguiment de la meva enviament?

Pot fer el seguiment del seu enviament utilitzant l’enllaç que trobareu al correu electrònic que confirma l’enviament de la teva comanda.

Puc rebre la meva comanda en la franja horària de la meva elecció?

Podeu deixar les seves preferències sobre l’horari de lliurament a l’espai destinat a comentaris per al transportista que trobarà abans de finalitzar la seva comanda. Encara que ens consta que fan el possible per poder realitzar el lliurament dins de l’horari especificat, pot ser que els sigui difícil complir-lo depenent de la ruta del transportista.

Què passa si la meva adreça de lliurament és incorrecta?

Us recomanem que revisi l’adreça indicada abans de realitzar la seva comanda per assegurar-se que les dades són correctes i complets, ja que no és possible canviar la direcció un cop a l’enviament ja s’ha efectuat sense que es generi una despesa d’enviament addicional. Si detecta alguna dada incorrecte comuniqueu el més aviat possible amb nosaltres a info@boutiqueinfanti.cat . També aquesta gestió pot incrementar la demora en el lliurament entre 24 i 48 hores més. No s’oblidi de revisar bé tots els camps abans de finalitzar la comanda!

Festius

Dies no laborables en el nostre centre logístic. En aquests dies no es preparen comandes, per tant les comandes es retarden a el proper dia laborable. Sentim les molèsties. Gener: dies 1 i 6. Maig: dia 1. Juny: dia 24 . Agost: dia 15. Octubre: dia 12. Novembre: dia 1.Desembre: dies 6,8, 25 i 26

ENVIAMENTS INTERNACIONALS

De moment no realitzem enviaments fora d’Europa.

DEVOLUCIONS

No s’accepten devolucions excepte en el cas especificat a continuació:

1) El producte està defectuós o trencat durant el transport:

  • En cas que el producte sigui defectuós, l’usuari pot tornar-lo en un plaç de 24 hores a partir de la recepció d’aquest, assumint Boutique Infantil SCP les despeses d’enviament que es generin per l’entrega del producte i per la devolució del mateix. Boutique Infantil SCP procedirà al reenviament del producte substituït, sense costos addicionals per al client. Només ha de comunicar-nos la seva incidència a info@boutiqueinfanti.cat  adjuntant una fotografia del producte. Boutique Infantil SCP es reseva el dret a demanar més dades relacionades amb la devolució.
  • En els casos de desperfectes importants i visibles produïts en l’embalatge de la mercaderia durant el transport és molt recomanable que el client anoti les incidències en l’albarà de lliurament de transportista (fins i tot és recomanable fer una foto) i ens ho comuniqui a info@boutiqueinfanti.cat  el més aviat possible.

Nomès es pot tramitar la devolució el mateix usuari que l’ha adquirit.

GARANTIA GENERAL PER A TOTS ELS PRODUCTES

Excepte prova en contrari, s’entendrà que els productes són conformes amb el contracte sempre que compleixin tots els requisits que s’expressen a continuació:

  • 1.-Es s’ajustin a la descripció realitzada pel venedor i tinguin les qualitats del producte que el venedor hagi presentat al consumidor i usuari en el lloc web.
  • 2.-Siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinin els productes de la mateixa mena.
  • 3.-Presentin la qualitat i prestacions habituals d’un producte de el mateix tipus que el consumidor i usuari pugui fundadament esperar, tenint en compte la naturalesa del producte.